Klik op de menu knop om een account aan te maken of om in te loggen, om daarna tickets te bestellen.


Algemeen

Gaat de voorstelling door bij slecht weer?
In principe gaan onze voorstellingen altijd door, ook bij slecht weer. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt het Openluchttheater Lochem zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om ieders veiligheid te waarborgen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.


Hoe laat gaat het theater open?
Het theater gaat één of anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling open. Op de website staan de exacte openings- en aanvangstijden.


Zijn kinderen welkom?
Bij concerten mogen kleine kinderen (onder 4 jaar) helaas niet mee naar binnen. Bij voorstellingen zoals Sunny Sunday en Winterwonderland zijn kinderen juist van heel harte welkom!


Hond mee?
Helaas. Honden zijn niet toegestaan in het theater tijdens voorstellingen. Natuurlijk maken wij een uitzondering voor je blindengeleide- of hulphond.
Mindervaliden

Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel?
Het theater ligt in een bos. We hebben zandpaden en behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wil je ervan verzekerd zijn dat je van een evenement kunt genieten, neem dan even contact met ons op. We denken graag mee.


Ik ben slecht ter been, is dat een probleem?
Ben je slecht ter been? Meld je dan na binnenkomst bij onze crew. We begeleiden je dan naar de tribune en zetten met alle liefde een luxe stoel met leuning voor je op de tribune.


Zijn er ook toiletten voor mindervaliden?
Ja, er is een toilet voor mindervaliden.


bezoekadres:
Onderlangs (tegenover nr 8)
7241 JT Lochem

postadres:
Postbus 43
7200 AB Lochem

telefoon:
Henk Harmsen (voorzitter)
0630574277

Patrick Fleming (facilitair)
0622498449