Sponsoren

Altijd op zoek
De STOL (Stichting Openluchttheater Lochem) is een zelfstandige stichting met de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de exploitatie van het Openluchttheater. Helaas hebben wij ook te maken met het feit dat subsidiëring vanuit de gemeente nihil is. Voor een groot gedeelte genereren we zelf de fondsen die nodig zijn om de kosten te dragen. Maar die zijn niet altijd toereikend. We zijn daarom altijd op zoek naar particulieren en bedrijven die ons kunnen helpen om het theater ook op de lange termijn voor Lochem te kunnen behouden. 

Waaraan draag jij bij?
Het theater is al meer dan eens uitgeroepen tot een van de mooiste plekken van Lochem. ‘De Koele’ zelf, maar zeker ook het kassagebouw, de blokhut en het nostalgische theehuis brengen sfeer op de berg. Het theater kent een rijke geschiedenis. Om die geschiedenis in stand te houden is een grote groep vrijwilligers actief. In het seizoen is de onderhoudsploeg bijvoorbeeld bijna wekelijks druk om herstelwerkzaamheden te verrichten, de paden begaanbaar te houden en de beplanting in toom te houden. Door ons te ondersteunen draag je eraan bij om dit mooie stukje Lochem in stand te houden. 

Hoe draag je bij?
Zoals gezegd genereren we zelf een groot deel van de fondsen. Deze komen uit de opbrengsten van activiteiten, die we jaarlijks organiseren. Concerten, incidentele evenementen, het Openluchtspel, een kindervoorstelling en niet te vergeten Winterwonderland. Onze inkomsten zijn afhankelijk van factoren zoals weersomstandigheden en aantallen bezoekers. Om de stichting financieel gezond te houden proberen we de kosten zoveel mogelijk te drukken en een stabiele inkomstenbron te genereren. En daarmee komen we op de bijdragen waar wij naar op zoek zijn. 

Op maat
Als je als bedrijf sponsort is, doe je dat met een reden. Daarom willen wij de mogelijkheden graag persoonlijk bespreken. Toegangskaarten voor evenementen, vermeldingen op uitingen of het verbinden van een (bedrijfs)naam aan een evenement. Wij staan overal voor open en zijn erg benieuwd naar jouw motivatie. 

Wil je sponsoren? Neem dan contact op via info@openluchttheaterlochem.nl. Ook met materialen zijn we erg blij. Voor sponsoring in materialen is Patrick Fleming contactpersoon. Patrick is bereikbaar via patrickfleming@openluchttheaterlochem.nl.