Winter wonderland

Winterwonderland

Kom, zie, proef, beleef en laat je wonderlijk verrassen in een kleurrijk Winterwonderland. Ruim 100 figuranten, vrijwilligers en podiumartiesten zorgen voor een onvergetelijke belevenis!

Ook dit jaar wordt Winterwonderland ingericht met verrassend mooie sprookjes en verhalen. 60 figuranten laten sprookjes werkelijkheid worden. Een interactief spel voor jong en oud.Bezoek het huis van Roodkapje, de Kleine Zeemeermin, De Chinese nachtegaal of een spannende tocht door de piramide waar de schatten van de Farao liggen verborgen. Of zing mee met de cowboys en indianen. Het heksenhuis en het kasteel van Belle en het Beest. Om maar enkele van de 25 attracties te noemen.
Nog een bijzonder feit. De winterwonderland koning gaat zijn taak overdragen. Maak dus een mooie tekening voor de koning.

Nieuw zijn de metershoge bloemen die op het middenveld zijn opgesteld. Kunstenaars die willen deelnemen kunnen zich aanmelden om volgend jaar in de trant van Winterwonderland ook een prachtig kunstwerk neer te
zetten.

Vanaf het podium wordt een gevarieerd doorlopend programma gebracht. De acteurs spelen tot half negen. Dat is het moment waarop je nog even gezellig bij het kampvuur kunt nagenieten onder het genot van muziek en
een beker warme chocolademelk of glühwein en een warme hap. Voor de kleinste is er natuurlijk een draaimolen en een bioscoop met kinderliedjes.

Kortom: Laat je weer wonderlijk verrassen bij Winterwonderland 2023 in het openluchttheater van Lochem. Deze editie mag u niet missen!

Winterwonderland 2023
Aanvang: 16.00 – 21.00 uur
Entree 4 euro
Gratis parkeren

Locatie: Openluchttheater Lochem
Datum: Zaterdag 9 December 2023
Entree: 4 euro (alleen verkrijgbaar aan de kassa)
Aanvang: 16.00 uur

Gratis parkeren!