The Chicago Funk

The Chicago Funk

Met hun ode aan de muziek van Earth, Wind & Fire neemt de band je mee terug naar de 70’s en 80’s. 

Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Trek je disco outfit uit kast en groove mee tijdens deze waanzinnige show!

Deze muzikale tribute sensatie ken je misschien al van hun deelname aan het programma The Tribute: 

Battle of the Bands. Daar deden ze mee als ‘Earth, Wind & Fires – The Mighty Elements Band’.  Ze schopten het tot in de finale en nu trekken ze met hun show langs de Nederlandse theaters. 

De originele popgroep Earth, Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves.

De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit in hun aard. De show is een wervelwind aan hits die voorbij komen en last but not least zal dit feestje bij iedereen het discovlammetje doen ontwaken. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A Tobin hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tribute band.

Locatie: Openluchttheater Lochem
Datum: Zaterdag 29 Juli 2023
Aanvang: 20.30 uur
Ticketprijs: € 15,- exclusief servicekosten
Tickets