Danny Vera

Danny Vera – Openluchttour

Danny Vera pakt uit! Met zijn band, blazers, strijkers en zangeressen zal hij Openluchttheater 19 Augustus omtoveren tot een ware nachtclub.

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020. 

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In de openluchttheaters zal Danny muzikaal uitpakken! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.

Locatie: Openluchttheater Lochem
Datum: 19 Augustus 2023
Poort open: 19.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Einde: ± 22.30 uur
Ticketprijs: € 38,50 excl. servicekosten

Uitverkocht!