Bløf

Bløf

De bekende Zeeuwse rockband BLØF heeft geen introductie meer nodig. Als sinds de doorbraak in 1998 met ‘Liefs Uit Londen’ en ‘Aan De Kust’ scoort de band elke paar jaar wel weer een nieuwe hit. Van de titeltrack bij de film ‘Alles Is Liefde’ tot de megahit ‘Zoutelande’. Recenter bracht de band het nummer ‘Omarm’ nogmaals uit, deze keer samen met rapper Ronnie Flex.
 

‘Het ging anders dan we dachten’. 
Deze openingszin uit BLØF’s ‘Aanzoek zonder ringen’ uit 2006 werd in 2020 opeens op een onbedoelde manier zeer actueel. Toen in dat jaar de coronapandemie uitbrak, was BLØF net begonnen aan een theatertour die noodgedwongen werd afgebroken. En ook festivals en evenementen gingen voor lange tijd niet meer door. De band, gewend om jaar in jaar uit veel concerten te spelen, was behoorlijk uit het veld geslagen.
Maar gelukkig kan een band die niet het podium op mag, altijd nog de studio in. En dat deden ze dan ook. De mannen stortten zich op het maken van een nieuw album.
 

Bløf 30 jaar 
In 2022 bestond de band maar liefst dertig jaar, iets wat, gelukkig, weer groots gevierd mocht worden met een jubileumconcert en het nieuwe album ‘Polaroid’ met daarop de hit ‘Horizon’. De liedjes op Polaroid gaan over liefde, verlies, rouw, maar vooral ook over een hernieuwd vertrouwen in de toekomst, nieuwe energie en het verlangen weer te gaan doen waar de band goed in is: optreden en muziek maken.
 

Liefs uit Lochem  
In 2017 zei Bløf heel graag nog eens terug te komen naar Lochem. En dat doen ze! Bløf zal op vrijdag 22 september het zomerseizoen van het openluchttheater afsluiten.
 
De kaartverkoop voor dit optreden start donderdag 29 juni  om 10:00 uur via www.oltl.nl.
Locatie: Openluchttheater Lochem
Datum: vrijdag 22 September 2023
Aanvang: ±20.30 uur

Uitverkocht!